Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win10 - Stratené podklady

Pri presúvaní dokumentov systém win10 64x ver. 2004 náhle blikol a zložka z podkladmi bola náhle prázdna. Stratili sa mi podklady mojich klientov, tých podkladov bolo asi 2000 podkladov a bol v nich zmätok. Tak som už tri dni pracoval na ich hierarchizácií. Pri presúvaní dokumentov do zložiek ale systém náhle blikol, vypli sa okna prieskumníku windows ale systém nespadol. Po opätovnom kliknutí na Tento počítač/D:data/Práca/ priečinok práca bol náhle prázdny, zmizla zložka Klienti aj s podzložkami a podkladmi všetkych klientov. Pre prípad náhodného odstránenia som mal v koši rezervovaných 3 GB mieta. Zložka Klienti tam ale nieje a mala len 2,5 GB. Pracujem z domu a data mi boli pridelené v práci. Tá je však zatvorená do ukončenia druhej vlny korona krízy. Dajú sa tie súbory nejako obnoviť? V minulosti som pri podobnom prípade použil recuvu ale tá veľmi nebola úspešná.

Preskenoval som počítač z antivírom windows security essential (nič nenašiel), nainštaloval som avast (nič nenašiel), odinštaloval som avast a nainštaloval som AVG nič nenašiel. Odinštaloval som AVG antivírus a kúpil dvojmesačnú licenciu Esset antivíru (nič nanšiel).
Preskenoval som disk pomocou hd tune ale žiadny mrtvy cluster, Skúsil som Crystaldiskinfo ale tiež potvrdil že disk má hodnotu Dobrý. Hľadal som problémové aktualizácie typu KB4549951 ale žiadna zo zmienených na internete v systéme nainštalovaná nie je.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny