Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čím novější drivery na GK tím horší výkon. Jakto?

Čím novější ovladače tím větší výkon ?

No obecne to nemusi platit a pro konkretni gamesu uz vubec ne.
- nektere zmeny muzou opravovat chyby za cenu zpomaleni (lepsi spravny vysledek pomalu, nez spatny rychle)
-- ze zrovna v jedne konktretni hre ty chyby nejsou viditelne (nebo se ji to vubec netyka), ale zpomaleni se ji tyka (treba overovani parametru na pricetnost) se klidne muze stat
- nektere zmeny muzou zpusobit vyrazne navyseni vykonu u urciteho typu zateze, zatimco u jineho typu se ten vykon trochu snizi (a na potvoru tvoje gamesa dela prevazne ten druhy typ zateze)
- nektere zmeny zavadeji nove funkce a moznosti, opet zaa cenu urciteho snizeni vykonu pro nejaky konretni typ zateze

a ze zrovna ty z tech vyhod netezis a vykon ti klesa mozna zajima firmu mene, nez zakaznici, kteri z tech zmen tezi a predstavuji pro ni zajimavejsi segment.

Takze se ti asi vyplati zustat u tech starsich ovladacu, ktere s tou tvou gameskou fungujou lip a nedavat tam nove.

Ja si takhle leta drzel nekolik ruznych instalaci pro ruzne hry, nez prisla nova generace ovladacu, ktera s nima vsema fungovala lepe. (A pro bezne pouziti - internet, programovani, ... - jsem mel jinou verzi systemu s aktualnima knihovnama a vsema novinkama). Cas straveny rebootem do jine verze je par sekund, cas straveny hrou je par hodin, takze se mi vyplati mit pro hru fixni fungujici prostredi a nemuset resit, jestli bude dobre fungovat i po updatu, zatimco pro praci casto potrebuju nejaktualnejsi verzi s opravou nejake konkretni chyby, na kterou jsem narazil (a obcas i poslal nejen bugreport, ale i opravu).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny