Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kolik můžu k mojemu notebooku připojit externích monitorů

Dobrý den, vlastním tento notebook:

https://www.tsbohemia.cz/hp-pavilion-gaming-15-bc200nc-1gm75ea-_d260210.html?fbclid=IwAR1FreB6wgEAf5eMRm8P5hIXrLnRhmHrlqRhpm2PxDryENfSu6Umx9Spdo8

chci se zeptat , kolik na tady tomto notebooku můžu provozovat celkem obrazovek??? momentálně používám externí monitor (má modrý vga konektor) který mám připojený přes redukci do notebookoveho kontektoru HDMI. Používám tedy notebookovou obrazoku a k tomu ještě externí monitor = 2 obrazovky.

Chci se zeptat, jestli lze k mému notebooku připojit ještě další monitor(klidně i přes nějakou rozdvojku, kterou si dokoupím), a provozovat tedy 3 obrazovky?(žádnou obrazovku nechci duplikovat, chci rozšířit)
Všem Vám předem děkuji za odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
řekl bych že tři (*), ovšem záleží, jaké má fyzicky notebook výstupy , pokud jich tolik nemá, tak mé…
recept 13.10.2020 21:55
recept
Nedokážu si představit využití 2 připojených monitorů A to ja zas jo. V praci jsem jeden cas k nota… poslední
merlouska 15.10.2020 00:57
merlouska

řekl bych že tři (*), ovšem záleží, jaké má fyzicky notebook výstupy , pokud jich tolik nemá, tak méně ještě. Vyjímka je Displayport, kerý přes multistream může obhospodařit více monitorů, pokud to umí. Nedomrlé HDMI ani zastaralé VGA to neumí.

Ovšem se mi zdá, že ten křáp má pouze jeden výstup a sice HDMI.

neuvažoval jsem o slotu na dokovací stanice.
*: to znamená 3 externí bez interního monitoru a nebo 2 externí s interním

a uplně di dovolím poznámku: v 90% člověk používá NTB s interním monitorem, v 9% s jedním a s 0.9% s 2 monitory ... (kromě případů, kdy třeba na monitor notasu zanevřeš uplně )

Nedokážu si představit využití 2 připojených monitorů

Nedokážu si představit využití 2 připojených monitorů

A to ja zas jo. V praci jsem jeden cas k notasu dva monitory pouzivala a kdyz mi jeden chcipnul, tak na tu chvili, nez mi firemni ajtaci donesli novej, jsem si pripadala jak bez ruky :-) Ale je fakt, ze samotny displej ntb jsem pouzivala minimalne, protoze mi nevyhovovalo jeho umisteni a velikost v porovnani s klasickymi monitory.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru