Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Využitie reproduktorov Tesla ARS820

Tesla ARS820 "dvojpásmové bedne" nie sú repráky, lež pokus boľševikov osadiť niečím brblavým, chrčavým vtedajší čajový, biedny trh. Samotná lepená laťovka "vane" je čistá smŕrrť na uši aj hluchého. Navyše, konštrukcia stmosti výhybky je paškvil.

Posledné z kvalitných bední na trhu boli bedne ars 9218, samozrejme tie bez bassreflexu:
https://elektro.bazos.sk/inzerat/117247329/tesla-ars-9218.php

Osaď predné čelo dosky nejakými 180° kaloténmi (obrátená membrána) a vymeň nové trojpásmové výhybky so strmosťou 18dB. Bedne zvnútra vycpi až po magnety a koše sklenou vatou alebo Nobasilom a hermeticky zatesni veškeré spáry zosušených spojov aj okolo košov a následne aj oblep hermetickou izoláciou pred osadením predného čela (stačí formela, plastelína pred zoskrutkovaním čela).

---
dvojkanálové zosilovače po bazároch nehľadaj, špekulanti požadujú za tie ich starožitné šunty nekresťanské prachy, sťa by ich včera získali za valuty z amerického, kapitaľistického Tuzexu. Reálna hodnota nejakého zosika s predzosilovačom 2x40W by bola tak v sume do 15€.

Skus LTC ATM6000BT, máš to aj s rádiom, všakovatými portami, USB apod.
https://www.techhouse.sk/produkt/ltc-audio-atm6000bt/

Alebo si zosík s vintage lampovým stereo koncákom poskladaj sám, koncové, lampové elektrónky kvalitného zosilovača ešte žiaden polovodič spolu so spätnými väzbami, neprekonal.

Nikde som videl solitér Teslu 820A (1985 – 1989) za 20€, mala kvalitný zosík. Až na komunistické potenciometre hlasitosti, výšky + basy, tie vysychali, oxidovali, chrčaním drali uši aj ak sa preliali Diavou - leštenka na nábytok či ošetrili Kontoxom.
http://slovenskainzercia.sk/x-sk/inz/1670/1670765-tesla-820-stereoradioprijimac-1.jpg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny