Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nový internet -> nedá sa pripojiť do administrácie routeru

Calm down dude.
Este raz a pomaly.
Swan dava male najlacnejsie MT routreswitche ako prevodniky medzi optikou a metalikou...ale tie routre maju opticky vstup.
Je to toho dovodu, ze u zakaznika chcu logicky net ukoncovat metalikou, pretoze zakaznik si da svoj vlastny router.
Pokial je optika menena na metaliku niekde v rozvodnej skriny cinziaku urcite to nerobia takto, pretoze hromadny prevod sa robi cez ine masinky.
Ak byvas v rodinnom dome, tak MT potrebuje napajanie, router daju jednoducho do domu a ziadna rozvodova skrina tam nie je.
Tak ci tak pointa toho celeho je, ze ten router, ktory tam mas je totalne zbytocny a nedava logicky ani technicky zmysel preco ho tam postavili...len ti zbytocne zerie elektriku. Keby to spravili mne trvam na jeho odstraneni a nasadeni vlastneho routra.
Na druhej strane ako som povedal Swan prebral kopec malych ISP aj s ich maniermi a ak su to trubky je preto mozne, ze tam davaju zbytocne zariadenie navyse...uz som sa stretol so vselijakymi ISP pocas svojej praxe.

To nie je mudrovanie, to je poukazanie na blbost, ktoru spravil SWAN a na tvoje nepresne tvrdenie, ze mas doma optiku.
Pripomina mi to nefer kampan Telekomackych predajcov, ktori obvolavali zakaznikov s tym, ze maju pre nich ponuku optickeho netu.
Figel bol v tom, ze slo o ponuku VDSL, kde su ustredne, medzi sebou prepojene sice optikou, ale k zakaznikovi smeruje metalika s vyrazne slabsiou VDSL technologiou, takze ide o klamanie zakaznika, takze v ziadnom pripade nejde o opticky internet.
Ktovie aku optiku mas doma ty;o).
FTTH (optika az do domu) robi Orange, Telekom, u SWANu sa to moze lisit podla lokalit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny