Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chybové hlásenie pri kopírovaní

Ahojte, potreboval by som poradiť pri probléme zlyhania kopírovania. Pri snahe kopírovať vypisuje hlášku "Zo zdrojoveho súboru alebo disku sa nedá čítať".

Napíšem, čo tomu predchádzalo. Potreboval som premiestniť všetky údaje z jedného dátového disku na druhý. Trvá to relatívne dlho, pretože sa jedná o veľa súborov. Robil som to po častiach cez deň a nakoniec som dal kopírovať najväčší priečinok, ktorého kopírovanie by trvalo niekoľko desiatok minút, preto som tak dal urobil cez noc. Ráno kontrolujem stav a skopírovalo sa iba 60% priečinku a vypisovalo spomínanú hlášku. Disk, na ktorý som dáta kopíroval, neobvykle cvakal. Cvakal dlhé minúty aj po zrušení kopírovania. Tak som reštartoval počítač. Cvakanie prestalo, ale naďalej nemôžem kopírovať súbory. Ani väčšie, ani menšie. Aj keď hláška hovorí o zdrojovom disku, problém bude asi v cieľovom disku, na ktorý som kopíroval, pretože kopírovanie na iný disk funguje normálne.
HT Tune žiadne chyby nehlási. Prikladám obrázok benchmarku: https://imgur.com/a/vDw5lKN Disk mám necelé 2 roky, hoci je trochu hlučnejší, doteraz fungoval bezchybne. Poznáte niekto riešenie?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny