Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Levná PC sestava na hry

Ahoj, mám dotaz. Přemýšlím o zakoupení nějakého levného (klidně bazarového) PC, který by mi umožnil hrát hry. Nejsem "gamer", ale mám pár favoritů, které jsem hrála po kamarádech - třeba Kingdom Come, Bioshocky, Fallouty. Také bych si chtěla splnit dávný sen a zahrát si Skyrim. Jo, fakt si pamatuju jak v roce 2012 vyšel a já jsem toužila po tom si to zahrát, a po osmi letech furt, no a nikdy jsem si to nesplnila, tak chci teď. A taky bych na tom chtěla rozjet třeba Simíky a nějaký starší hry, který sem hrála jako malá. Teď jsem byla pár dní u bráchy a právě že mě chytlo to Kingdom Come a začala jsem se lámat ke koupi svýho vlastního "heráku", i když nerada (kvůli té investici).

Chtěla bych se tedy zeptat vás, zkušenějších, jaké by bylo nejlepší řešení. Prostě, chci utratit co nejmíň peněz, ale taky nechci za rok vyhazovat kšunt do koše. Je lepší PC nebo ntbk? Ntbk už mám, na práci a školu, tak přemýšlím spíš o stolním. Je lepší důvěřovat bazarovému prodeji v naději, že chytnu nějakej skvělej deal nebo spíš koupit zbrusu nový? Atd, víc mě nenapadá.

Díky moc za Váš čas a pomoc.

Domek

Předmět Autor Datum
Na notebook rovnou zapomeň. Nemá výkon / životnost. Na bazaru nejspíš žádný zázrak nenajdeš. Na hra… poslední
MM_tank 05.11.2020 20:06
MM_tank

Na notebook rovnou zapomeň. Nemá výkon / životnost.

Na bazaru nejspíš žádný zázrak nenajdeš. Na hraní si myslím že ne.

včera tu psal ilcajou https://pc.poradna.net/questions/3037713-pc-sestava-bazos

Sestavy co našel okolo 12 se nevyplatí, za nový základ plus použitou grafiku dá 14.

Jako minimální základ je podle mě ta sestava za 11 -viz první odkaz + musíš dopočítat grafiku + monitor pokud nemáš. Takže zhruba 20tisíc.

Pokud si umíš namontovat grafiku sama šel bych do bazarové a stejně tak monitor tam se ušetřit dá.

Kolik máš rozpočet ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru