Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stále dokola

Jo to se mi taky stávalo. HDD připojený za chodu - všechno OK. Pokud se ale počítač z nějakého důvodu restartoval, zůstal viset někde na začátku. Prostě ten řadič sice podporoval hot-swap, ale cold-swap mu nějak nešel. Přeházel jsem kšandy a bylo to OK.
Jo a kolega řešil zase že mu nenabíhal počítač, když tam měl USB myš. To se vyřešilo tím, že se v biosu zakázal boot z USB. Kolega se radoval a na druhý den přinesl notebook manželky, který dělá totéž, ale ten tam tu volbu neměl. Za to jsme našli jinou myš, ze které se nesnažil bootovat.

Nezbývá než postupovat krok za krokem, tak třeba jako první HDD se systémem, nic jiného na vyzkoušení neni potřeba, klávesnice a myš se připojí za chodu. A pak když to nějakou dobu půjde, tak přidávat další. Je dobré příliš nespěchat a je taky dobré, dělat si poznámky třeba na kus papíru, aby se zabránilo bloudění v kruhu.

Ještě k těm ramkám, stává se občas, že je v patici nebo na tom modulu nějaké smítko. Je dobré si na to posvítit a přesvědčit se, že jak RAM moduly tak patice jsou čisté, nezaprášené.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny