Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno USB mikroskop pro děcka - mobil, tablet. Něco levnějšího. Doporučíte?

Jestli nepotřebuješ numerizovat tak určitě optický. Optika je lepší, nepotřebuje napájení a software, v podstatě se na ní nemá co polámat .
Ty digitální základ pod 2000Kč jsou spíš hračky, nebo dobré pro elektroniku, když pájíš třeba, nebo na kontrolu plošných spojů.

Základ na něco korektnejsiho, je kupříkladu tento mikroskop co kombinuje optiku + digital typu : BIOLUX NV 20x-1280x ale 3999Kc takze nic.

Jaky zvolit ?

Pro tvůj požadavek a né jen pro dítě bych jako základ doporučil monokulárni / prosvětlený : Mikroskop LEVENHUK Rainbow 2L 1700 Kc. Coz je IMHO nejlepsi volba, sice o 200Kc vic jak požadovaných 1500 ale stojí za to, ma na PCV kvalitni provedeni tela.
[91632-baleni-png]
(Obsah balení je v popisku / garnátí vajíčka, mořskou sůl a kvasnice pro první pokusy a krycí pláštěnku na mikroskop.. U těch levnějších je ta kvalita je zaprvé mizerná , a až si celá rodina porovná svůj vlas, nemáš s ním co dělat. Proto si doplatit těch 200Kč za něco normálního se určitě vyplatí )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny