Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Psaní všemi deseti

10 takovychto prispevku co jsi napsal je vic, nez jedna normostrana. (To jen tak bokem)

Na spouste mist tak nejak staci prsticci pruzkumnicci, ale rada lidi s pocitacem krome jineho i pracuje. Programator potrebuje krome kodu napsat dokumentaci ( a i v tom kodu jsou komentare), rada lidi se vykecava na forech, na uradech se furt pisou nejaka rozhodnuti, zduvodneni, zadosti, firmy pisou smlouvy, dodatky, ...

Ono je docela rozdil, kdyz smolis odstavecek po pismenkach a kdyz polozis ruce na klavesnici a v podstate plynule "premyslis nahlas" (a venujes se te myslence, nikoli hledani pismenek).

(Ja, jakozto programator jsem si zvyknul na klavesnici anglickou kvuli tomu, ze v programech je strasna spousta "podivnych znaku" jako

{ a=b*c^d+e/f; g+= h? 1.23*(g%j): k <<l;}; 

a "urednim jazykem je anglictina. Takze i na "ceskem rozlozeni" bezne pisu bez hacku a carek, protoze tak jsem zvykly psat normalne)

Za me je ztrata casu psat pomalu a prerusovat kvuli tomu tok myslenek, kdyz to jde i rychle a za den se to nastrada do hodne dlouhe doby rozdilu. (Jak prikde ten chlapek na pumpu a ptase, co stoji kapka benzinu - prodavac tak udivene odpovi, ze nic - a chlapek na to "tak mi nakapejte 20 litru...")

(BTW: tento prispevek ma 1.288 znaku, tedy 0.4 normostrany)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny