Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Linux - Steam ve WINE se nejde pripojit

Zdar,

na linuxovem stroji s Ubuntu 16.04 mam PlayOnLinux, v nem mam pres WINE herni aplikaci Steam a tu jsem chtel po case spustit.

Jenze mi to napsalo, ze neni system podporovan a nic se nespustilo. Sel jsem teda do nastaveni a v nastaveni WINE predelal Windows XP na Windows 7. Ted se Steam spusti, jenomze jenom okno "Chyba pripojeni". V okne je napsano "Nelze se pripojit k siti sluzby Steam. Zkontrolujte svoje pripojeni k internetu a stisknete tlacitko Opakovat." Pod tim je tlacitko "Zkusit se pripojit znovu", ale nic to neudela.

Co s tim, jde to nejak zachranit a ke Steamu se pripojit?

---

Jednoducha rada by byla, to cele odpalit pryc a nainstalovat ten Steam ve WINE znovu, jenze v tom je problem. Na tomhle Steamu mam zdarma non-Steam hru BlackMesa. Protoze mezitim hra uz byla zpoplatnena, tak bych o ni prisel a musel si ji leda koupit. Neresme tu prosim, ze neni problem hru koupit ani jednoduchy reinstal Steamu, to jsou dalsi moznosti, se kterymi radu nepotrebuju. Zajima me, jestli se da nejak dostat pres nemoznost se pripojit k siti na linuxu pres WINE?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny