Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nemozem vymazat subor

Ovsem jde o Windows, takze slovo "logicky" nelze pouzit.

Z vlastni zkusenosti vim, ze i na jedinem disku, kde je jak kos, tak dany soubor a kde predtim sly mazat i podstatne vetsi soubory, tak po zaplneni tak, ze tam je min mista, nez je velikost souboru, ho do kose proste hodit nejde. Protoze presunout ho by bylo logicke, tak ho tam Windows zkusi zkopirovat a neuspeji, protoze jim dojde misto. "logicky"

Nevim jak desitky, ale zcela jiste nejake drivejsi verze mely tu vlastnost, ze kdyz jsi oznacil par souboru v jednom adresari a mysi je pretahnul do druheho, tak v tom prvnim zmizly a objevily se v tom druhem. Kdyz jsi mysi oznacil par souboru na diskete a pretahnul na pevny disk, tak na diskete zustaly a na pevnem disku se vytvorily odkazy na tu disketu. "logicky"

Kdyz jsi pozadal o prvnich 10 tiskaren a dodal pole na 10 tiskaren, tak se ti v nem objevilo 10 tiskaren. Pokud jsi pozadal o jednu, dodal pole na jednu, tak program zhavaroval. Takze pro zjisteni defaultni tiskarny bylo nutno pozadat o 3 a dodat pole pro 3 a pak vzit tu prvni. "logicky"

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny