Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tichý komp s nízkou spotřebou, ale občas na kompresi videa...

Všech 70 tabů najednou stejně nepoužíváš, takže jen zbytečně zabírají paměť a brzdí výkon. V záložkách lze vytvářet adresáře a do nich ukládat odkazy. Záložky mám na liště. Pak stačí kliknout prostředním tlačítkem myši a otevře se mi třeba 20 tabů najednou.

Vykon nebrzdi, volne pameti je dost, ty doporucujes to prubezne zavirat a nacitat porad dokola znova a znova, jakmile to budu potrebovat (cili nekolikrat denne), protoze to k nevyuzite pameti prida par dalsich volnych kilobytu a uvolni trochu nepouzivaneho vykonu. A zaroven se vymezujes proti opakovanemu zbytecnemu stahovani -

Jasný, když se počítač fláká, tak ho zahltím za každou cenu, abych měl pocit, že výkonný dělo, který jsem draze zaplatil, je využité. ]:)
Připomíná mi to jednoho nejmenovaného exota, který se vytahoval jaké má super internetové připojení, a aby ho využil, tak stáhne film, smaže ho a začne ho stahovat znova.... :-D

Takze co vlastne podle tebe je spravne?
A) stahnout kazdou vec jednou a mit vsechno pri ruce za cenu toho, ze je pocitac vyuzity na 20% misto 15% (jak to delam ja)
B) stahovat porad dokola ty same veci, protoze to internet a disk to zvladnou (jak to dela ten exot) a za cenu zbytecneho uzivatelskeho nepohodli snizit vyuziti pocitace z 20% na 15% (jak to delas ty s tim ukladanim zalozek)

(S tim, ze ten pocitac uz byl jednou porizen a dimenzovan jako rozumny kompromis cena/vykon pro ulohy, co ho vytizi na 100% na nekolik hodin)

V cem je podle tebe pristup B) vyhodnejsi?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny