Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamrzá mi PC

čteš si aspoň ty chyby?
kernel-power a pod ním eventlog bude ta samá událost - pád windows a ztráta napájení. otázka je proč k tomu pádu dochází - třeba i viz ježura níž.
varování distributed-com je nějaká mrchosoftí stupidita.
chyba winupdate client nikoho nezajímá, má dost času během dne aby si aktualizace našel. konkrétně mrchosoft xbox.gaming.overlay je důvod pro okamžité odebrání takové funkce (google -> dism xbox)

pokud ti pc nezamrzá řízeně = do modré obrazovky s číslem nebo textem chyby, ale natvrdo bez čehokoliv, nebo spadne do černa a restartuje se, je to hw chyba a software nestihne podat žádnou zprávu, nemá už nic pod kontrolou.
pro orientaci můžeš nakouknout do adresáře c:\windows\minidump na počet a data logů, nebo pro ně rovnou stáhnout nirsoft bsod viewer. ale s hw vadami nenadělají nic, nebo ani logy nejsou.

dívám se do historie vlákna, píše se tu o podezřelé základní desce a zdroji.
jestli to padá jen občas, je nereálné půjčit si dost výkonný jiný zdroj a čekat, jestli to při stupidní hře znovu zamrzne.
ještě méně reálné je, že bude mít někdo podobnou základní desku na pučení, kupovat ji na test asi nebudeš.
deska gigabyte, paměti patriot, zdroj fortron, noname nvme = smetiště těch nejlevnějších dílů a teď v tom bordelu hledej, co je špatně.

nechal jsi na tom aspoň běžet memtest? ... jiné ramky ti měly přijít: nic se nezměnilo?
to atypické stádo hdd je v pořádku? crystaldiskinfo nic?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny