Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmenit administratora

Nechcem vám dvom samozvaným mudrcom, určite boľševikmi na ich komunistických školách VŠ nakvaseným expertom na americký, kapitaľistický, západný, tuzexový OS Windows, kaziť dobrú náladu v prípade šťastne zelených, kladných plusov vo vyjadrení sa pod mojim príspevkom, ale šepnem vám do ušiek, že existuje niečo také, ako príkazový riadok pod RAM, otvorené čierne okno cmd.exe, a to nabútovaním mašiny z externého média z ISO Windows:

Ak viete po americky, po kapitaľisticky, po západniarsky internetúvať svojim browserom s prekladačom, poskytujem vašim urodzeným, slovutným, vytešeným ctihodnostiam tento link:

https://www.top-password.com/blog/4-ways-to-enable-built-in-administrator-account-on-windows/

Vlaste je to viac menej kompletný návod aj pre nešťastného dopytcu, ako zbúrať správcovský múr v zakliatom nehnuteľnom dedičstve v podobe noťasa.

Hustýýý. Darmo je, ambiciózny fleg, všade vlezlý vlezdoprdelko okotený ta het z Východu SR, si musel tiež svoje múúúdro špitnúť pod môj príspevok, inak by ho rozdrapilo od jedu. Boľševici ho naučili trepať do klávesnice amerického ščotá, ako cvičenú opicu, papina.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny