Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VirtualBox - Failed to get device handle and/or partition ID for 0000000001d46660

Tohle jsem našel na fóru VirtualBoxu, Třeba to bude k něčemu. Přeloženo Gůůůgle translatorem:

Pokud někdo chce používat VirtualBox a narazí na tento problém, musí jednoduše úplně deaktivovat Hyper-V, aby mohl VirtualBox efektivně používat. Pokud je přístup k Hyper-V opravdu nezbytný, pak nemohou efektivně používat VirtualBox současně. To je současná realita; a volba pro drtivou většinu, kteří zde hlásí tyto problémy.

V současnosti jsou realisticky dostupné možnosti řešení této „varovné zprávy“ buď upustit od úplného smíchání těchto konfliktních virtualizačních řešení; nebo se naučit přepínat používání Hyper-V / VirtualBox (nebo jakéhokoli jiného konfliktního virtualizačního softwaru třetí strany), což je relativně snadné, zatímco čekáte / testujete vylepšení v průběhu času. Jakákoli významná změna schopností bude bezpochyby natolik důležitá, aby byla oznámena v doprovodných seznamech změn pro budoucí aktualizace VirtualBoxu. Nekonečné zprávy, které jednoduše uvádějí „Dostávám i tuto zprávu“, přidávají do jakékoli konverzace jen velmi málo a nikoho nikam nevedou, protože je to již dobře známý problém, ai když jsou přidány protokoly, nezvyšují stávající znalostní bázi.

Odkaz na originální text:
https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=38&t=100328

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny