Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvuková karta do 7000 Kč

To zkusím celá bedna odpojena a znovu napojena a nic, nevidím ani že by gpu bylo uvolněno, nebo nějaký plech. Ale fatk to dělá jen u valhally to jsou cívky 100%, bud jsem jsi toho nevšimnul nebo nevím. Neměla by ale i tohle deska odrušit? Závusku jinou i jinou prodlužovačku a nic, zřejmě to gpu bude.
Ale pokud na voladači sluchátek snížit zvuk kolečkem jenom o trošku už to neslyším.
Tak tedka nevím zda koupit novou zvukovku když to nepomůže vrátit to, zkusit jiná sluchátka usb/jack aby měla oboje a nebo se na to *** a počkat 1 rok a něco. D
Divné je, že wotko, cyberpunk nic a ani furmark test nic. A ten test bežel 30 minut u valhally to dělá po zapnutí hry. Může to být hrou? Dík
Předpokládám že i zde by přesintalování windows nepomohlo, jelikož jsou slyšet cívky.
A pamatuji že už se to stalo, jelikož jsem kupoval zvukovku, ale to nepomohlo byla to ale nejaká levná, která šumněla a koupil jsem nové sluchátka a byl klid, je možné že můžou byt i nějak poskozená sluchátka, že deska šum vyruší, ale do sluchátek se dostane i tak?
Akorád nevím zda to byla tahle sestava intel a nebo už starší 2015 amd. Konektory jsou všechny ok a bez prachu nebo nějakých nečistot.
No jo, ale to je asi zase blbost, jelikož přes monitor to taky dělají i mobilní sluchátka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny