Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Proč mi nejdou, na starý počítač, nainstalovat Windows XP?

Tož neprovokuj.:-D Já jej měl na chatě pouze na práci, bez nutného připojení na net (jak jsem psal v dotaze). Ten tam nemám, ale v případě potřeby komunikuji přes data ve smartphonu. Souhlasím , že je to dnes někdy zbytečné se "ščudlit" pracně s něčím co nemá význam. Takže pokud by jsi měl zaděláno na to, že by mohly skončit v "elektrokontyšu", tak mi jeden "přenech". Pokud pošleš číslo BÚ, pochopitelně přepravné a na nějakou flanděru pošlu. ;-)
Ono je více lidí, kteří lehce poškozené, nebo jenom nepotřebné věci vyhazují. Já už takhle z "elektrokontyšu" zachránil (v rámci akce "chraňmě životní prostředí":-D) snadno opravil a lehce repasoval, mnoho zařízení a nářadí, které lidi vyhodili, že oprava by byla pro ně nákladná a nevýhodná. Od různého vybavení domácnosti (i docela drahé, robotické vysavače) až po ruční elektrické nářadí (i bateriáky, pouze s vadnými bateriovými packy). Ale u starších poškozených počítačů to někdy opravdu nestojí za to, ztrácet s jejich opravou čas. Nejsem nějaký IT (i když s a na počítači pracuji víc jak 30 let), ale pouze jako trochu informovanější uživatel.:puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny