Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kopírování souborů s dlouhou cestou

Mám na jednom disku adresář ke stránce uložené z webu a má fakt dlouhou cestu k některých souborům. Ale na disku jej mám, žejo. A když jej chci nakopírovat, se stejnou adresářovou strukturou, komplet na jiný disk, do kořenového adresáře, takže cesty už se nezvětší, tak se to ptá, že je větší než 259 znaků a že většina programů nebude mít k těmto souborům přístup (k těm s tou dlouhou cestou).

Ber to jako bezpečnostní varování. Programy co s tak dlouhou cestou nepočítají to nedovedou zpracovat. Dřív nebylo zvykem psát místo cesty a jména souboru román (ani to dřív nešlo).

Jak to? Většina jakých programů? I na stejném systému, kde to mám teď a přístup tam je? A co mám zadat, abych nepřišel o funkčnost těch dat. Mám ponechat? Kdybych dal přejmenovat, přejmenuji (zkrátím) ty cesty a pak se mi ty uložené stránky nemusí zobrazit korektně..např. kdyby v kódu webu byl odkaz na nějaký obrázek do nějakého adresáře, vůbec by se nezobrazil, kdyby ho na tom místě nenašel (byl by v tom zkráceném adresáři). Proč to takto je, když už to normálně uložené je a pořád se to takhle ptá? Jde se tohodle problému nějak natrvalo zbavit? Aby prostě nebyl problém, že mám někde dlouhé cesty k souborům? A když dám ponechat, na jaké problémy reálně mohu narazit?

Nech to tak jak to je.

Vypni si v totalcomanderu hlášení o dlouhé cestě ať tě to nerozčiluje
https://ghisler.ch/board/viewtopic.php?t=27927
a pokud na ten obsah uloženého webu použiješ nějaký jiný program a ten nepojede tak budeš vědět čím to je.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny