Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HDD z ze starého do nového

Ne to se nevyplatí. Teda už jsem to dlouho nesledoval, ale dřív byly ty ceny dost vyšponované (>600). Lepší jsou adaptéry USB/PATA (za stejnou cenu jsou i se zdrojem, i když pokud to má být uvnitř PC, zdroj neni potřeba). A pokud to má být rychlé, bylo by dobré USB3, ani to neni tak drahé (ale ten zase neni s IDE). Namátkou koukám, že ani ten adaptér SATA/PATA už tolik nestojí (300), ale narozdíl od adaptéru na USB je dlouhodobě k ničemu (ten usb adaptér má navíc SATA a to se může hodit časem na soudobé disky, IDE maximálně tak na compact flash (ale na to je lepší usb čtečka)).
A nejlepší je samozřejmě řadič do sběrnice, stále se dá koupit i do PCIExpress, nedávno jsem to někde viděl, když jdem hledal SATA (byl jsem překvapený, že se to ještě dělá, ale taky to neni levné https://www.mironet.cz/startech-pci-express-radic-1x-ide+dp395029/ https://www.suntech.cz/produkt/333049-delock-sata-ide-radic-2x-interni-sata-iii-1x-interni-ide-pcie/ ).

Jinak by disk měl jít automaticky po připojení. Windows si ho najde a přiřadí mu písmeno. Při připojení k USB je to srovnatelné s fleškou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny