Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Historie volání na iPhone

Už konečně dodělali historii volání na iPhone tak, aby to bylo použitelné i pro podnikání? Potřebuji mít přehled, kdo a kdy mi volal, třeba i několik let zpátky, jelikož si všechny zákazníky a zájemce o zboží neukládám, ovšem, když mi někdo volá opakovaně v průběhu času, dokáži si jej na stávajícím Androidu okamžitě ztotožnit podle historie hovorů.

Kvůli velikosti a fotoaparátu bych rád přešel na iPhone 12 Mini, který splňuje vše, co potřebuji, ovšem tahle nedotaženost mi neskutečně vadí a stíží jeho případné využití v podnikání. Vím, že v poslední době vyšlo několik velkých aktualizací iOS, tak jestli to již třeba nedotáhli do použitelného stavu ... Pokud ne, existuje nějaká šikovná finta nebo externí program (klidně i placený) z Apple obchodu, který by to tohle vyřešil? Nebo nějaký malý Android s kvalitním foťákem?

Občas se prostě potřebuji rychle podívat, jestli mi třeba číslo ze zmeškaného hovoru již v minulosti volalo, nebo kdy jsem se zákazníkem mluvil naposledy a tudíž kdy třeba zakoupil nějaké zboží.

Předmět Autor Datum
Hovory se řadí po jednom pod sebe. Pokud jeden kontakt zavolá vícekrát po sobě bez toho, že by tu řa…
newwes 18.12.2020 18:17
newwes
Je to ještě horší a současná historie hovorů u iPhone je natolik dementní, že to musel vymyslet prog…
jege 18.12.2020 19:05
jege
Jak vůbec něco takového můžeš napsat? :-D Ano ano, jedná se o špičkově odladěný systém, který je po…
Wikan 18.12.2020 19:12
Wikan
Měli byste nechat klingeltöne iphone zabránit tomu, aby vám někdo volal a nic neslyšel.
adabelberdina 06.01.2021 08:03
adabelberdina
Hapalo něco na hlavinku? poslední
newwes 06.01.2021 09:25
newwes

Hovory se řadí po jednom pod sebe. Pokud jeden kontakt zavolá vícekrát po sobě bez toho, že by tu řadu přerušil jiný telefonát, objeví se u kontaktu počet hovorů. Kliknutím na i/informace/ za tf číslem se rozbalí podrobnosti o časech, dnech volání. Nevidíš ovšem všechnu historii telefonátů s tím kontaktem. Nedotažené, ovšem jiný program nepoužívám
Takže Pavel, Petr, Pavel Pavel Pavel se seskupí do Pavel 3, Petr....

Je to ještě horší a současná historie hovorů u iPhone je natolik dementní, že to musel vymyslet programátor z pomocné školy. Když si z manželkou každý den zavoláme a jednou se dovoláme, podruhé je obsazeno, potřetí odmítnuto, počtvrté zmeškáno a to všechno z její i z mé iniciativy, tak mám za každý den 8 záznamů, takže ze 100 záznamu jsou necelé 2 týdny historie. A pokud má někdo milenku, tak mu historie hovorů v iPhone nevystačí ani na týden!

Doufal jsem, že to snad už konečně dodělali, ale zřejmě na to v Apple kašlou a uživatele nepoužívají své iPhony k podnikání, kde je podobná funkcionalita prakticky nepostradatelná.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru