Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Historie volání na iPhone

Už konečně dodělali historii volání na iPhone tak, aby to bylo použitelné i pro podnikání? Potřebuji mít přehled, kdo a kdy mi volal, třeba i několik let zpátky, jelikož si všechny zákazníky a zájemce o zboží neukládám, ovšem, když mi někdo volá opakovaně v průběhu času, dokáži si jej na stávajícím Androidu okamžitě ztotožnit podle historie hovorů.

Kvůli velikosti a fotoaparátu bych rád přešel na iPhone 12 Mini, který splňuje vše, co potřebuji, ovšem tahle nedotaženost mi neskutečně vadí a stíží jeho případné využití v podnikání. Vím, že v poslední době vyšlo několik velkých aktualizací iOS, tak jestli to již třeba nedotáhli do použitelného stavu ... Pokud ne, existuje nějaká šikovná finta nebo externí program (klidně i placený) z Apple obchodu, který by to tohle vyřešil? Nebo nějaký malý Android s kvalitním foťákem?

Občas se prostě potřebuji rychle podívat, jestli mi třeba číslo ze zmeškaného hovoru již v minulosti volalo, nebo kdy jsem se zákazníkem mluvil naposledy a tudíž kdy třeba zakoupil nějaké zboží.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Měli byste nechat klingeltöne iphone zabránit tomu, aby vám někdo volal a nic neslyšel.
adabelberdina 06.01.2021 08:03
adabelberdina
Hapalo něco na hlavinku? poslední
newwes 06.01.2021 09:25
newwes

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru