Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jsou záměnné oba tyto dva HDD za uvedený původní?

Moc děkuji za provedené posouzení a rovněž ze Tvé odkazy. Na základě Tvých informací budu zase chytřejší a podle nich se rozhodnu.
Tenhle dotaz navazoval na ten můj dřívější, týkající se instalace Windows XP (Proč mi nejdou, na starý počítač, nainstalovat Windows XP?), což jsi určitě zaregistroval a kde jsi mi rovněž odpovídal.
A tak mě ještě napadlo toto, vzhledem k tomu, že mám ještě ten druhý starý, jinak funkční PC, pouze bez HD. Do něj, když jsem dal ten HDD IDE (původní), tak jej nenačítal. A je o pár let novější a mohl by to být už s deskou, která pracuje s tím HDD SATA. A našel jsem na netu "kluka", tu u nás, který má ten SATA 80 GB (co uvádím zde jako alternativu) a za 40,- Kč. A je to v místě mého bydliště. Tak jej (aspoň ze srandy) od něj vemu a zkusím jej dát do tohoto druhého.
Ten má tuto konfiguraci: CPU Intel Pentium 4, 3,06 MHz, L2 CACHE RAM 1024 KB, Total Memory 2048 MB, System Bus Sped 533 Mhz (opsáno z jeho Biosu). A zdá se že je jinak plně funkční (i když jsem jej kdysi vytáh z elektrokontejeru a je bez "bedny").
Asi to není taky nějakej zázrak, ale za pokus (a tu srandu) to stojí. Pak se uvidí. No když, tak bych pak vybral něco z toho, co mi radíš.
Ještě jednou, za Tvé rady a informace, moc dík. Jo, a přeji hezké svátky. :)):puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny