Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jsou záměnné oba tyto dva HDD za uvedený původní?

Tak se ještě vracím k tomuto tématu. Jak jsem již uvedl, nejsem žádný IT, pouze dlouhodobý (víc jak 30 let) aktivní uživatel. A vzhledem k tomu, že i v tomto případě, je občas nutné se zabývat i technickou stránkou PC problematiky ("nemám na to lidí"), tak se, jako "samouk" musím věnovat i tomuto.
Ale k tématu.
"Windows7, tak tyto nainstalovány na oba HDD." -když jsem obsadil ty dva HDD, tak se mi v BIOSu oba bez problémů přihlásily, ale po instalaci těch W 7, se v "průzkumníku" objevil pouze ten, na němž byly ty W7 instalovány. Až po nainstalování těch W7 i na ten druhý, se i on v průzkumníku přihlásil a je s ním možné rovněž pracovat.
Co se týká těch W7, jsou to zřejmě nějaká "nelegální", kdysi jsem je dostal přes syna od
jeho kamaráda IT. Takže s nimi na net, vzhledem k MS moc nechci. Pokud se na ně kouknu do informace o nich, tak je tam i uvedené nějaké registrační číslo, ale v tomto se zase moc nevyznám. A už jsem je i instaloval do staršího NB vnuka, včetně potřebných drajvrů tohoto NB a tento pracuje i na netu a byly na něm realizovány aktualizace. Takže mám obavy, aby, v případě, že bych se na net přihlásil s dalším PC, se shodnými W, aby nebyl nějaký problém. Ale zase podotýkám, téhle tématice rovněž ještě pořádně nerozumím.
Takže, tím pádem, zatím nějaké "stahování" čehokoliv není realizovatelné.
Co se týká potřebných aplikací, tak ty si tedy stahují na svém "hlavním osobním" NB a pak je zkopíruji pomocí flešky do tohoto "obnoveného".
A vzhledem k výše uvedenému, co se týká mých " odborných" vědomostí, jako IT, moc Vám všem děkuji za rady a pomoc. To je velká současná výhoda netu, oproti době před 15-30 lety, kdysi člověk musel vše hledat pouze v tištěné podobě v knihách a časopisech, případně zjistit u zkušenějších kamarádů v okolí, kterých bylo velmi málo.
Takže ještě jednou, jak Tobě Karle, Tobě brtníku a všem dalším moc děkuju a vzhledem k době Vánoc a Nového roku, všem Vám přeji vše nejlepší a pěkné prožití těchto svátků a mnoho štěstí v Novém roce. Jirka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny