Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kaspersky Internet Security

S tým skriptom *bat či raw určený na odstavenie Defender W10 na nízkej úrovni, by si nemal pokúšať tunajšiu mľádež, lebo kto nemá politiku gpedit.msc pri W10 Home, ten sa stratí, retronávrat k plnému sfunkčeneniu Defender je nemožný.

Kasperského, či ostatnú pakáž z radov celosvetových zbierok AV, si dobrovoľne a pri zmysloch normálny občan v živote nenainštaluje, nepustí si do kožucha svojho W10. Defender v plnej zbroji so spustenými utajenými, rozšírenými funkciami v PowerShell, predčí všetky šmejdy od tretích výrobcov AV, navyše, ak je manuálne nakonfigurovaný k Defender ako bonus doplnok WFC 5.4.1, určený ako nadstavba pre integrovaný Firewall W10, nastavený v interaktívnom režime zo zmazaním veškerých pravidiel s nastaveným čistým štítom Firewall, je desina nepriestrelná. Prípadne kto sa poihrá blokovaním nutne otvorených portov 80, 443 týmto xindlom v podobe modrej kocky PeerBlock 1.2, je za vodou: https://peerblock.en.uptodown.com/windows

Osobne by som sa najviac priklonil k AV pre W10, zn.: Bitdefender Total IS, Paranoja Security 2030, z dielne Rumuna.

K sporadickým skenom dát pre ustrašencov ktorým večne lepí u riti z virózy, bohate stačí v gr.prostredí Windows,
https://www.emsisoft.com/en/home/emergencykit/
lebo sa necpe do hlboko systému, má slušnú, večne aktualizovanú databázu, rýchly algoritmus, kontrola na rootkity s priamym prístupom na disk a do RAM.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny