Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kaspersky Internet Security

support xp skončil 2014 a tvrdíš že tehdy se ti to stalo. vím, jejich msse ještě chvíli přesluhoval, ale to nebyl stejný antivir co mají ve win10. to co popisuješ neuměl detekovat nikdy.

Už kdysi dávno jsme tady vedli debaty ohledně administrátorských a uživatelských účtů, a přišli jsme k závěru, že u Windows XP Home to byl prakticky nepoužitelná varianta, pokud uživatel potřeboval často něco instalovat a/nebo přístup do účtů jiných uživatelů!

aha, takže jsi to nepochopil ani tehdy, ani teď.
- tak buď na tom pc pracuješ jako kancelářská krysa v office / na netu a tam admošský přístup celou šichtu k ničemu nepotřebuješ, naopak je pod xp nebezpečný.
- nebo místo práce potřebuješ trvale drbat do windows a trvale instaluješ pitomosti. to si ale stěžuješ na špatném hrobě.
takové kraviny jsou většinou řešitelné spuštěním správce souborů s extra červenou ikonou (vidíš v čem jsi), přes "runas" a to spouštíš v prostředí "administrátorský účet s heslem". z toho správce souborů nikdy nespouštíš internetový prohlížeč a sem pak nepíšeš, že tys s někým přišel k závěru.
- jestli máš nezvladatelné nutkání stahovat exáče nebo zipy z ruských stránek a klikáš na to, pak ti nepomůže ani svěcená. no msse rozhodně ne.
- s tím, že sis ten vir dotáhl tehdy domů na další pc, jsi přišel ty. (rok jsi vynalézal metodu zálohování). já to beru jen jako zábavnou historu.
- home edice windows kvůli omezenému nastavení práv nemá v kanclu co dělat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny