Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunguje USB Kľúč

......či je vidieť konkrétnu flešku v príslušnom porte pod Bios, resp. zakaždým prevexluj flešku do iného portu a reštartuj sa znovu do gr.prostredia Bios. Ak ju nevidí a nenačíta Bios vo všetkých kolomdookla portoch po reštartoch PC, je niečo pokazené, šlus.
-----------------------------------
nedá mi informovať.
Kačica (logicky domáca, pižmová na krátkych haxniach kŕmená zeleným a šrotom, nie po zabití strojovo po obvode svaloviny napichaná injektážnou, želatínou, kúpená z komunálu, s.r.o., a.s., vo vlastníctve boľševických udavačov a eštébákov), mi rozvoniava po celej chalupe, zatiaľ je v trúbe nastavenej 85°C, iba jemne dusená zo štyri hodiny v pekáči bez vody, ešte ju na záver potriem medom, zhodím dekel a pri rozpeckovenej kapitaľistickej, americkej, buržoáznej rúre na teplotu 300°C, iba zľahka ofúknem povrchovú kožičku do křupava, do zlatavo-okrova. Zemiakové lokše už sú hotové, pripravené do "makova" v letnej kuchyni.

Síce od božieho rána ceckám svoje "lacrime christi", biele víno z vlastných štepov viniča, nech vidím kolomdokola zlaté všetko na čo šáhnem aj po Novom roku 2021, ale takéto pečenie nenechám na svoju polovičku. Ženské nevedia s jemnosťou a citom piecť hydinu alebo celkovo upravovať mäso, pomaly dusiť hovädzie, do krehka, do křupava, voňava na "hospodský guláš" z móčinku, to chce hodiny a hodiny trpezlivosti pri pomalom dusení pod 100°C po prukom zatiahnutí svalových vlákien osmažením na cibuľke.

Nech sa ti darí vo veci. Idem si cecnúť svoju dávku vínka. Však v TV trt vysielajú aj pri 150 platencýh kanáloch na Skylinku, dookola detto.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny