Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MSI deska mě nepustí do W10, neustále bootuje

Ani nevim jak, ale připojoval jsem na SATA jeden HDD a z ničeho nic mi to crashlo celý. (Ano, vim, měl jsem to připojovat při vypnutym PC, ale ono se tak moc neděje).

Když jsem to opět zapnul, nechtělo mě to pustit do W10 a já jsem se nemohl dostat do BIOSu, protože jsem měl nastaven fast boot. Tak jsem podle tutoriálu vyndal baterii ze základní desky a zpět. BIOS resetován a šel jsem odznova. Všechno správně seřazeno. Bootuju z HDD na prvním místě, ale po Save a Exit mě to opět hodí do Biosu. Jen na milisekundu tam problikne logo MSI a boom, zpět v Biosu. Nelze z toho utéct. https://ibb.co/JCgv7QB

Potřebuju váš help, youtube mi nepomohl. Byť tam něco podobnýho bylo, očividně ale tento pán má něco v Biosu, co já ne. A to máme úplně stejnou desku.
https://youtu.be/RoZFgtJoGpk

Na 2:00 má dole UEFI Hard Disk Drive BBS priorities, já to nemám. A to je podle mě můj problém. V Biosu všechny disky vidim, dokonce bootuju windowsy na Sata 1 jestli to k něčemu je. Ale prostě nic. Googlim a nic. Prosim, pomožte.

EDIT: Zkusil jsem flashnout Bios na nejnovější verzi v domnění, že mi to pomůže. Sice ne, ale nabídlo mi to to, co má ten pán na videu, akorát pouze pro USB. Lol:(
https://ibb.co/tqf4h1H

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny