Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem iphone vs. android baterie

ahojte,

jen jsem se chtěl zeptat.. jak je to možné nebo jestli máte stejnou zkušenost:

android mám nonstop na wifi (4 roky starý asus s 4k mAh baterií ...) a vydrží 7 dní na jedno nabití!

iPhone XS mám rok a ta baterie když telefon nepoužívám a je na datech nebo wi-fi tak vydrží cca 10 hodin a pak je komplet vybitá. Když telefon používám tak vydrží u normální činnosti 7 hodin práce na něm... Ale nechápu proč když na něm nic nedělám tak se vybíjí skoro stejně jako když na něm jsem???...

Máte to stejně... nebo jak si tohle vysvětlujete? :D

Předmět Autor Datum
Čakáš na takto špecifikovanú otázku rozumnú odpoveď? nový
ok 06.01.2021 01:41
ok
Zeptej se Semprona, ten ti vysvetli, ze takhle je to spravne a ze presne tohle chces a chtit cokoli… nový
gilhad 06.01.2021 05:02
gilhad
ahoj diky za super odpoved, netusim jen kdo je sempron? :D Jasne jsou naprosto jine ale me by prave… nový
Anonymous3 06.01.2021 12:35
Anonymous3
Ty opravdu neznáš Semprona, největšího chlapáka? Ovšem pozor, jestli mu hned nebudeš jeho idol chvál… nový
Karel04 06.01.2021 12:46
Karel04
ono už je to nějak zamknuté.. a koukám, že je to obří diskuze, ale děkuji za seznamení :d nový
Anonymous3 06.01.2021 20:33
Anonymous3
Sempron je mistni exot, ktery je tak uzasny, ze si dokazal sam dojit do obchodu, koupit tam vystaven… nový
gilhad 06.01.2021 13:14
gilhad
ah tak on si koupil nejdražší iphone a flexí ... a nikoho to nezajímá :D dobře mu tak :) Přesně tak… nový
Anonymous3 06.01.2021 20:36
Anonymous3
Famózní, že sis kvůli mě pořídil VPN za svoje peníze, a píšeš si sám se sebou. Příště ale aby to neb… nový
Sempron 06.01.2021 21:25
Sempron
Tobě už z toho všeho hrabe. Jen nevím, jestli z ajfounů nebo té jedovaté vody. Podívej se na datum r… nový
Karel04 06.01.2021 21:38
Karel04
Ano, stejné datumy registrace, tleskám. K takovým neklidným lidem, z kterých závist přímo září, mám… nový
Sempron 06.01.2021 23:02
Sempron
Vem si další prášek a brýle, dost špatně vidíš.:-D Blba ze sebe děláš sám. nový
Karel04 06.01.2021 23:09
Karel04
Ty svoji blbost dokazuješ už jen tím, že potřebuješ vulgaritama posilovat svůj názor. nový
Sempron 06.01.2021 23:19
Sempron
Prostě je to founem,mám Samsung Galaxy Note8 ca dva roky starej na androidu při wifi a používaných d… poslední
sambilionk 07.01.2021 00:04
sambilionk

Zeptej se Semprona, ten ti vysvetli, ze takhle je to spravne a ze presne tohle chces a chtit cokoli jineho by bylo spatne a rouhani a zavist :-D

Ne vazne - mas dva naprosto ruzne telefony, s naprosto ruznymi systemy a naprosto ruznym hardwarem - jak si jen proboha vysvetlit, ze se chovaji ruzne?
Jestli to nebude tim, ze jsou proste ruzne a jejich vyrobci uprednostnili ruzna kriteria?

Nekdo da prednost delsi vydrzi, vymenne a vetsi baterii, jiny treba tomu, aby ten telefon se probouzel rychleji, nebo na pozadi delal radu ruznych veci, do kterych podle nej uzivateli nic neni.
Nebo treba uprednostni aby byl tenci i za cenu mensi a tedy slabsi baterie a pevnost misto odolneho obalu dosahne radeji vlepenim baterie jako zpevnujiciho prvku.

Nebo cokoliv jineho.
(Napriklad bateriim skutecne dost skodi, kdyz se uplne vybijou a zustanou ve vybitem stavu delsi dobu - pricemz i baterie nepripojena k nicemu se stejne pomalu, ale jiste vybiji. Pokud nekdo - at ty, ci obchodnik ci nekdo jiny - nechal nekde ten mobil delsi dobu s prazdnou baterkou a az pak ji nabil, tak ji mohl nehezky ublizit. Navrhl bych vymenit baterii za skutecne novou a zkusit, zda se to bude chovat stejne, ale obavam se, ze u iPhonu to nejde tak jednoduse.)

Zajdi do kramu, kde jsi ten novy mobil koupil a zeptej se, zda je to normalni chovani, nebo porucha zrala na reklamaci.
Pokud je to porucha, tak to reklamuj, pokud je to vyrobcem predpokladany stav, tak zvaz, zda ti to v porovnani s ostatnimi vlastnostmi vadi moc nebo malo a zda priste budes kupovat tuto znacku, nebo jinou.

(Co me se tyce, tak u sveho mobilu zvazuju, ze letos uz bude zase mozna potreba baterii vymenit za novou, protoze uz chce nabijet casteji nez jednou za tyden a jak ho znam, tak se to bude jen zhorsovat az do vymeny te baterie. Aspon u vsech predchozich baterii v nem tomu tak bylo.)

ahoj diky za super odpoved, netusim jen kdo je sempron? :D

Jasne jsou naprosto jine ale me by prave laicky zajimalo cim to takhle je? Jestli na tom chteji setrit a chteji casto abych byl u nich v servisu (origo vymena snad 3 000 baterie)...

Ja myslim ze u applu je to asi tenkost a vaha no.. tak tu baterii sidi.. ale je pravda, ze zase se mi libi ze ta baterie moc nevydrzi od zacatku.. u androidu co jsem mel vydrzela treba fakt 2-3 dny a po roce už jen den.. tady je ten rozdil par minut za rok! :)

baterie byla ok po koupi.. mela asi 60% takze to je v klidu, vydrz je normalni.. mam kamose co maji to uplne stejne, to nebude spatny model, proste to tak vyrobne je udelane.

Ty opravdu neznáš Semprona, největšího chlapáka? Ovšem pozor, jestli mu hned nebudeš jeho idol chválit a závidět.:-)
Nesnáší odpor, on má vždy (svojí) pravdu a nikdy to nevzdá, něco jako Trump.

https://debaty.net/discussions/3040315-je-vlastneni-nejnovejsiho-iphonu-chlapacke
https://debaty.net/discussions/3050953-je-vlastneni-nejnovejsiho-iphonu-chlapacke-part-2
https://debaty.net/discussions/3051834-je-vlastnictvi-iphone-vstupenkou-do-sekty-vymytych-mozku

Sempron je mistni exot, ktery je tak uzasny, ze si dokazal sam dojit do obchodu, koupit tam vystavene zbozi a donest ho domu bez rozbiti (coz dokaze i decko predskolniho veku a penize na to ma i prodavacka se super-hyper) a ted je naprosto zoufaly, ze ho kvuli tomu nikdo nepovazuje za chlapaka.

A co hur, tak mu tam pisou i lidi, co si podobnou vec koupili kvuli nejake konkretni funkci (tedy nikoli kvuli znacce) a klidne by si koupili neco levnejsiho od jine znacky, kdyby to tu funkci melo uz tenkrat.
A lidi, co by si to treba i koupili (jenze kvuli fotaku, nikoli kvuli machrovani), kdyby to zvladalo funkce, co jsou jinde bezne a oni je intenzivne pouzivaji (a na Sempronovo ujistovani, ze je fakt nepotrebujou, kdyz v tom iPhonu nejsou, naprosto kaslou.)
A lidi, co by si jich klidne mohli koupit 10, ale proste o ne nestoji, protoze pro ne nemaji zadne rozumne vyuziti.

A jeste misto aby ocenovali, jak uzasny je chlapak, tak z nej maji prcu, protoze pije rezatou kalnou vodu a "kupuje podnajem v najmu" (co presne to znamena nevi ani on sam) od nekoho neznameho, aby usetril par korun a cely se trese, jestli vlastne nenaletel, kdyz nevi co dela.

Tak aspon vsechny ostatni oznacuje smahem za zavistive socky a kazdou nedokonalost sve uzasnosti oznacuje za genialni mareketingovy tah a technologicky zazrak, a jakekoli jine potreby kohokkoli jineho, ktere nejsou v jeho uzasnosti obsazeny oznacuje za naprosto pomylene a zbytecne, protoze kdyby k necemu rozumnemu byly, tak by je ta uzasnost samozrejme mela, (tudiz pokud je nema, tak samozrejme k nicemu byt nemuzou).

Proste mistni exot, no.

ah tak on si koupil nejdražší iphone a flexí ... a nikoho to nezajímá :D dobře mu tak :)

Přesně tak, já to mám převážně všechno kvůli funkčnosti - facetime, imessage to prostě potřebuju v telefonu už v dnešní době a poté hodně fotím .. a prakticky nosím zrcadlovku v kapse (profíci by řekli, že to zrcadlovka není ... ale mě to stačí - jsem amatér-fotograf) a ono už je to pak jako mor.. máš iphone tak nechceš xiaomi hodinky, prostě apple watch.. a nechceš nic co nevypadá jako airpody :D

a je tady více exotů? :D

Famózní, že sis kvůli mě pořídil VPN za svoje peníze, a píšeš si sám se sebou. Příště ale aby to nebylo tak nápadné, tak dlouhý, přesvědčivý a nic neříkající texty píše jenom jedna osoba.

Tobě už z toho všeho hrabe. Jen nevím, jestli z ajfounů nebo té jedovaté vody. Podívej se na datum registrace u obou napadených pisatelů a přestaneš snad vymýšlet konspirace a kraviny. A co s tím má společného VPN? Anonymous nemusí být anonym, to jste se ještě neučili?

Prostě je to founem,mám Samsung Galaxy Note8 ca dva roky starej na androidu při wifi a používaných datech vydrží na nabití ca taky těch 10 hodin,ovšem při normální činnosti sem tam volání ca 2 - 3 dny,kdyby byl na páci tak vydrží to co na datech + - ,to není systémem ale baterkou respektivě i tím kdo si tam co natahá.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru