Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung vs Apple (iPhone)

Jasne ale to je letitej hardware, iPad mini je 2012... A tu pohadku o Redmi 2E v "pohode" beru s rezervou, to nebylo nejspis v pohode ani v dobe prodeje. A to je to o cem se tu bavime, poddimenzovany hardware uz v dobe uvedeni na trh... sice to nejde pohodlne pouzivat, ale je to levny. No to neni pristup ktery bych vyznaval.

microSD - je takova mala pomala a problemova mrcha, internimu, podstatne rychlejsimu ulozisti muze opravdu konkurovat jen kapacitou, pokud potrebujes pulku internetu offline. No ja na to sel jinak, mam opravdu velke domaci uloziste a cloudove sluzby a diky tomu to mam dostupne odkudkoliv a kdykoliv aniz bych to musel castokrat bezucelne skladovat v telefonu.

OTG - no uzividim jak jako blazen pripojuju externi pametove medium k mobilu. Plati co jsem napsal vyse - mam vse na domacim ulozisti a dostupne odkudkoliv s takovou kapacitou kterou jeste hodne dlouho nebude mit zadna flash pamet nebo jeden externi disk.
Proto ty kteri nechteji spravovat vlastni reseni jsou tu ruzne cloudova uloziste...

A nechces zavest cenove stropu na vymenu baterky? Proste to stoji kolik to stoji. Uzivatelsky menitelnych baterii v telefonech uz tolik neni a ne kazdy je tak schopny aby si vymenu provedl sam, jen proto aby usertril par drobnych. Ale nastinuje to dalsi charakteristickou vlastnost Android telefonu, urceni pro cenove senzitivnejsi jedince.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny