Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak najít v PC ztracený soubor

Zapni si Indexovanie, Vlastnosti - disk C:\, dlho to trvá, ale dole v lište, lupa, Search, súbory, zložky vyhľadá takmer okamžite. (Hlavne na flešovom SSD). Musíš mať spustený Search pre Cortanu v Services.

Lamy robia večnú chybu, nacpú si svoje súbory priamo do programových zložiek na systémový, primárny oddiel, kde si ich spolu čičíkajú, vzájomne batolia so systémom na C:\ Ak sa sprzní do modrej smrti systém, škodná, nejaký iný zádrh, spanikária obnovou z nejakého posledného bodu apod., pritom na 90% prídu o svoje dáta lebo ich nenájdu hoci sú na primárnom oddiele.

Ideálne je mať vlastné súbory uložené na druhom logickom oddiele, logicky rozdeleného pevného disku alebo sekundárnom fyzickom pevnom disku, napríklad aj súbory pre pre balík MS Office a spol., zaindexovať si komplet túto svoju zložku "Moje dokumenty" pomocou Indexácie W10. (Detto je Indexácia dlhšia onánia).

https://windowsreport.com/indexing-windows-8/

Potom si na plochu monitora odošli zástupcu ikony Knižnice - MS Office:

C:\Users\užívateľ\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Libraries\Documents.library-ms

kde v konečnom výsledku hore do lupy vyhľadávania zadáš text či príponu súboru a máš v Documents.library-ms zobrazenú komplet ponuku dokladov v ktorých sa nachádza čo i len skrátený výraz, prípona a spol. znakov, fontov, v ktorom sa nachádza tebou hľadaný text. Zobrazené podľa dátumu apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny