Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze stáhnout soubory/fotky z telefonu do PC

Ahoj děcka, propojila jsem mobil a PC USB kabelem, že si do PC stáhnu nějaké soubory. Nic se nestalo - žádná hláška o spojení, mobil se neobjevil ve složce připojených zařízení, v průzkumníku souborů se nenačetla složka odkazující na soubory v mobilu, prostě nic. USB kabel by měl být funkční - normálně s ním nabíjím mobil ze zásuvky, při propojení mobilu s PC se mobil taky nabíjí. USB port taky funguje (odzkoušeno na myši). Snažila jsem se najít řešení - našla jsem, že by to mohlo být nastavením USB v mobilu, podle návodu jsem v mobilu aktivovala režim pro vývojáře a zapla ladění USB (konfigurace USB je nastavená na MTP - media transfer protocol), ale nepomohlo to. Přitom na mém stařičkém PC propojení s tímto mobilem fungovalo bez problému.

Tak jsem si řekla, že to zkusím aspoň přes bluetooth - zařízení se spolu sice spárovala, ale v podstatě zase stejný problém - nikde se nenačetla složka odkazující na soubory v mobilu.

Může to být ještě nějakým špatným nastavením někde v PC? Už se v tom dál nechci svépomocí hrabat, ať tam něco nerozhasím. Poradíte prosím, v čem by ještě mohla být chyba? Ráda bych vyřešila oba ty výše popsané problémy. Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny