Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno "Upgrade" grafické karty

Teda klucí, vy mi dáváte. Od lehkého "upgradu" grafiky se pomalu dostáváme k nové sestavě. To je jistě směr, kterým se vydat nechci.
Je mi jasný, že by se někteří toho PC nedotkli ani klackem :-), ale jak už sem několikrát psal na moje potřeby zatím dostačuje - net, MS Office, YT. Neprovozuji žádný render videa, hraní her mino Solitaire a již zmíněhoho ETS2, ke kterému sem se z nostalgie vrátil po cca 6 - 7 letech a to z toho důvodu, že sem v záloze našel uložený profil a savy. Bohužel instalačka byla nezvěstná a z uložta sem měl obavu z ransomware, tak sem koupil na Steamu. Co mi nedošlo, bylo to, jak už MM tank zmínil, že se hra neustále vyvíjí, tedy vyšší náročnost.

Celá tahle debata mě přivedla na jednu myšlenku.
Předchozí PC byl nějaký 2 GHz Celeron, který vydržel cca 8 let, pak se jeho používání stalo nesnesitelným (nenačítaly se int. stránky, YT nešlo ani na SD kvalitu). Současný stroj jede cca 9 let a tyto problémy se nevyskytují. I když méďa má z mého procesoru osipky :-) a doporučuje přechod na i5.
A tak mě napadlo, pokud bych provedl upgrade procesoru na i5 (možná i7) nějaké vyšši řady (ty čísla jako 3550, 3470 adt mi absolutně nic neříkají, možná čím vyšší číslo tím víc addidas), že by se vlastně zvýšila životnost celé sestavy??? A graf. kartu byl pořídil později, až se situace uklidní.

Co vy na to?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny