Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Externý disk s funkciou zrkadlenia

Dam ti iny priklad...znamy zalohoval na plateny MS Cloud, firemne veci. Jedneho dna sa mu tam omylom zosynchronizovala warez zlozka, kde mal nejake flmy a pod.
Robot, ktory sa stara u MS o analyzu dat v cloude bohuzial toto zachytil a doslo k zablokovaniu pristupu na platene konto.
Co som mal posledne informacie pokusal sa uz niekolko tyzdnov presvedcit podporu MS, zeby si rad aspon stiahol svoje sukromne data, ked uz porusil pravidla cloudu....bohuzial neuspesne.
Cloud...a nech je akykolvek znamena, ze svoje data nemas pod kontrolou, okrem toho, ze si s nimi moze iekto cudzi robit, co chce sa moze stat, ze za jednu nanosekundu stratis k nim pristup...uz navzdy.
Cloud ako zaloha preco nie...ale urcite nie ako hlavna.
Za mna je to NASko lepsia volba ako cloud, aj ked ja hovorim vsetkym svojim klientom, ze nepriestrelna zaloha je mat data na 3 miestach naraz, pricom tretie miesto sa nachadza georgaficky mimo tych 2 (ktore su na 99% vzdy jednom mieste), pretoze ano...a tam suhlasim s tebou....poziar, povoden, kradez, uder blesku....a data su v pytli, pretoze spolu so zdrojom je v pytli aj zaloha.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny