Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Externí disk WD Elements 10B8 USB nemá viditelný oddíl ve Windows 8.1

Jen pro případ, že by tady tu diskuzi chtěl někdo použít jako zdroj zaručených informací, bych ještě upozornil, že tenhle závěr byl asi ukvapený : "teď po tomto tvém dalším přepsání už cokoliv ztrácí smysl" - To že jsem vytvořil novou MBR a změnil souborový systém na tom disku přeci neznamená, že jsem přepsal ty nedostupná data! Takže Recuvou jsem i po této změně vytáhl z toho disku už 4580 foto uložených na cca 10GB a zřejmě to budou všechny foto, co tam byly. Bylo docela štěstí, že jsem v tuhle možnost doufal a i když jsem udělal chybu s tím, že jsem tě poslech s vytvořením nové MBR, tak bylo docela štěstí, že jsem tě neposlechl v tomto: "respektive už to můžeš směle použít jako nový prázdný disk", protože to už by z hlediska záchrany těch dat byl fatální průser.
Ten zbytek dat, pokud o ně bude mít majitel zájem, nechám obnovit jeho, ať je taky poučen o tom, co takový zacházení s HDD obnáší.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny