Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook nejde zapnúť.

Ahojte, mam menší problém s notebookom Asus EEE 1001 PXD, včera som si zapol po týždni notebook a nesvietila mi červená kontrolka na notebooku a nedal sa ani zapnúť.Stretli ste sa stým už niekedy?. Vybral som batériu na 30 minút a po 30 minútach po vložení batérie späť do Notebooku mi už nabehol,batéria má 4 roky mohla vypovedať životnosť?. oplatí sa mi do Notebooku ešte investovať?. je mi ho ľúto vyhodiť mám ho 5 rokov a som s ním spokojný neviete o nejakej značke?. Mne by stačil notebook do 4GB RAM maximum.To len na pozeranie filmov a na surfovanie po internete.samozrejme s SSD diskom.Disk v notebooku je v poriadku.Môže byť problém aj Základná doska?.Disk by som si nechal ako rezervu pre PC.Za odpovede ďakujem.

Předmět Autor Datum
Tohle udrzovat pri zivote dle mne nema cenu, dnes nepouzitelne na nic, ani na ten web a filmy. Jinak…
lucifer 23.01.2021 10:10
lucifer
jednojádrový atom = vyhodit na smetiště dějin. Eee PC 1001PXD je důkazem lásky společnosti ASUS k n… poslední
lední brtník 23.01.2021 16:31
lední brtník

Tohle udrzovat pri zivote dle mne nema cenu, dnes nepouzitelne na nic, ani na ten web a filmy. Jinak pokud se vam chce v tom stourat, zkuste rozebrat, a odpojit i CMOS baterii. Mel jsem kdysi 2 ruzne EEE s podobnymi projevy - a u obou kupodivu zabralo odpojeni adapteru, baterie i CMOS baterie (logicke vysvetlen mimo umyslne kurvitko moc nemam).

jednojádrový atom = vyhodit na smetiště dějin.

Eee PC 1001PXD je důkazem lásky společnosti ASUS k naší Zemi. Je mistrovským dílem, jež zažene veškeré obavy uživatelů o dostatek energie.
Eee PC Seashell jako by bylo vytvořeno samotnou přírodou, je inspirováno krásnými tvary lastur. Svými ladnými křivkami, hladkými liniemi a zářivým povrchem přiměje Eee PC Seashell každého v okolí, aby jej se zájmem pozoroval.

jak ekologický je asi krám, který je nutno pro totální pomalost a výkonovou neschopnost vyhodit?
nepohodlná klávesnice pro děti, ubohá ramka, pomalý disk, naprosto zoufalá atrapa procesoru, malý displej na který se nevlezou ani systémová menu. snad do afriky dobré, jinak k ničemu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru