Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook nejde zapnúť.

Ahojte, mam menší problém s notebookom Asus EEE 1001 PXD, včera som si zapol po týždni notebook a nesvietila mi červená kontrolka na notebooku a nedal sa ani zapnúť.Stretli ste sa stým už niekedy?. Vybral som batériu na 30 minút a po 30 minútach po vložení batérie späť do Notebooku mi už nabehol,batéria má 4 roky mohla vypovedať životnosť?. oplatí sa mi do Notebooku ešte investovať?. je mi ho ľúto vyhodiť mám ho 5 rokov a som s ním spokojný neviete o nejakej značke?. Mne by stačil notebook do 4GB RAM maximum.To len na pozeranie filmov a na surfovanie po internete.samozrejme s SSD diskom.Disk v notebooku je v poriadku.Môže byť problém aj Základná doska?.Disk by som si nechal ako rezervu pre PC.Za odpovede ďakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jednojádrový atom = vyhodit na smetiště dějin. Eee PC 1001PXD je důkazem lásky společnosti ASUS k n… poslední
lední brtník 23.01.2021 16:31
lední brtník

jednojádrový atom = vyhodit na smetiště dějin.

Eee PC 1001PXD je důkazem lásky společnosti ASUS k naší Zemi. Je mistrovským dílem, jež zažene veškeré obavy uživatelů o dostatek energie.
Eee PC Seashell jako by bylo vytvořeno samotnou přírodou, je inspirováno krásnými tvary lastur. Svými ladnými křivkami, hladkými liniemi a zářivým povrchem přiměje Eee PC Seashell každého v okolí, aby jej se zájmem pozoroval.

jak ekologický je asi krám, který je nutno pro totální pomalost a výkonovou neschopnost vyhodit?
nepohodlná klávesnice pro děti, ubohá ramka, pomalý disk, naprosto zoufalá atrapa procesoru, malý displej na který se nevlezou ani systémová menu. snad do afriky dobré, jinak k ničemu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru