Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Fedora "appstore"

Tak se podivej po Chalet OS. Nebo alternativu jako ZORIN OS, nebo Elementary OS.

Nebo se mu da poradit zhruba dalsich tisic dister a pozor, kazde to distro neco umi. ;-) Skoda, ze se vyvojari na linuxu nedokazi spojit a navrhnout jedno distro, ktere by umelo vsechno, protoze tisic dister s castecnou funkci je dost zoufalost.

@Moas

Podle me je pro lidi, kteri znaji Windows nejlepsi reseni zustat na Windows a nikam na linux neprechazet. Je to jiny system s jinym ovladanim, jinyma programama, proste je to vsechno jinak a ne nutne lepsi nez na Windows. Navic kdyz se podivas na ruzna ta distra linuxu vsude tam vidis inspiraci MacOS. Proste linux to je takovy open source Apple, od lidi, kteri maji radi Apple, ale vadi jim jeho uzavrenost pro lidi, kteri maji radi Apple, ale nechteli by za nej nic platit. :-)
A zrovna z Fedory a jejiho defaultniho grafickeho rozhrani Gnome ta inspirace Applem smrdi snad nejvic. To uz mas lepsi jit na Ubuntu a misto Gnome tam nahodit nejakou alternativu typu Cinnamon, MATE, Xfce, KDE. Bohuzel minimalne prvni tri jmenovane maji ruzne chyby, ktere dokazi zneprijemnit zivot, mozna teda Ubuntu s KDE, ktere driv stalo taky za pendrek, ale pry uz je to lepsi a pro uzivatele Windows asi nejkomplexnejsi nahrada.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny