Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mozilla Firefox - po aktualizaci nezobrazí video občas jde pouze zvuk,jinej prohlížeč bez problémů.

Zdravím tak opět mě po aktualizaci Firefoxu zase něco blbne,tentokrát přehrávání videí.Dřív se mě stávalo že Facebooku při přehrávání videa šel pouze zvuk u některých videí no pak byl delší dobu klid.Teď po poslední aktualizaci to dělá znova ale i na Yt viz i video tady vpravo na poradně (1 deń v živote IT - Piatok ) s tím že jak začne blbnout jedno pak už to dělá u vícero videí,ne u všech . Na FB to jednou video nenačte obraz,pak zas načte a blbne zvuk i obraz jakoby problikává.

Mám to na W7 a samozřejmě projetý AdwCleanerem kterej žádnej bordel nenašel ,bez doplňků krom uBlocku,v tom nouzovém spuštění FF tam toho moc nezjistím protože to dělá náhodně sem tam.Stáhnul sem si Operu kde samozřejmě všechno jede jak má bez jedinýho problému i v přímém porovnání v obou prohlížečích kde ve FF to blbne a v Opeře jede normálně ,asi po x letech bude Opera novej prohlížeč i když se mě moc zvykat nechce na jinej,nějakej tip čím by tohle mohleo bejt?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny