Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomalé PC

cookies ti to najde vždy - a nezpomalují pc, to bych neřešil.

pytlík ti to s tím dma režimem napsal dobře: v ovládacích panelech je systém - správce hw - tam uvidíš nějaké řadiče ide/ata, můžou se jmenovat trochu jinak podle tvého boardu - tam kontroluj zda není zpomalující pio režim.
kdo ti to instaloval? máš v řadiči ide vypsaný skutečný typ podle tvojí desky? pokud ne, chybí ti zásadní ovladač k chisetu tvé základní desky; na cd k pc nebo na webu asusu hledej ovladače pro svůj typ, něco jako "chipset driver update".

podívej se ještě co ti běží v paměti: ctrl+alt+del - správa úloh - procesy: klikni 2x na záhlaví sloupce procenta, setřídí se ti to. kontroluj co ti zabírá nejvíc výkonu. často je to zbytečný odpad / monitor / odesílající server nějaké hloupé utility / nežádoucí updatovač / vir nebo spyware, viz níž.

píšeš že ti po startu ještě dlouho něco dobíhá - klasicky zamořené desítkami pitomostí co se zbytečně spouští po spuštění - radili ti povypínat je v msconfig.exe. pokud nevíš co a tvůj formátovací kamarád je s takovými "radami" k ničemu, zruš zatržení prostě u všeho, a teprve co bude chybět tak zapnout. lepší na ovládnutí toho bordelu je starter.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny