Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Antivir a čistič...

Isopropylalkohol z radov čističov v malom balení nezaberá miesto na polici. No a Sanytol v rozprašovači máš určite v kúpeľni, kuchyni.

Ideálne je mať vyladenú bitovú zálohu systému niekde bokom, pritom je možné, ba takýmto slušným, poctivým, pracovitým, paranoickým občanom žiadané, každým božím dňom po odchode od PC mašiny, spustiť plne automatickú obnovu, bit po bite, s prepísaním systémových oddielov z čistej, vyladenej zálohy. Obnova v prípade rýchleho HW, flešových pevných diskov je otázkou niekoľkých minút. Len to chce disponovať vhodným Backupper SW od tretieho výrobcu s Dualboot na zavádzači pevného disku s možnosťou výberu po Biose.
Ešte nič dokonalejšie na svete americkí, dekadentní kapitaľisti, nevymysleli.

Ak si skromný občan disponujúc iba 128GiB hdd/SSD úplne na všetko v prípade OS W10, nemáš dostatok financií na "tučnejší" pevný disk, je tu free pomoc, ktorú si stiahneš z netu:

Dism++ v lište Options, nastav na Expert mode: Zaklikaj všetky štvorčeky. Spusti čistenie. Tento vymakaný číňan pracuje výhradne s nástrojom Dism.exe z dielne MS, nezasahuje do Registrov.

Následne, ako bonus, je tu po Dism++ ešte nadstavba pre Windows;
cleanmgr+
bacha až na svoj browser, IE ktorý používaš, nezaklikni príslušný štvorček, lebo prídeš o heslá, cookies, nastavenia stránok apod.

Ideálne je z ISO W10, pred čistou inštaláciou OS, vykopať veškerý bloatware týmto xindlom: ntLite, je platený a crack zrejme len tak ľahko neschrastíš. W10 sa dá okresať, že zaberie miesto po jej nainštalovaní z ISO cca 3GiB na pevnom disku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny