Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firefox a RSS / XML - jak nastavit otevreni/zpracovani v externim skriptu?

Nechci od nich, aby to zobrazovali, ale aby to umoznili zobrazit normalni aplikaci. Stejne jako treba PDF, DOCX, nebo libovolny jiny format, ktery neumi poradne zobrazit primo.

Misto toho to RSS zpracovavaji a zobrazuji, ale nevidim zpusob, jak ho predat nejake aplikaci, co by s tim umela pracovat.

Jsem si naprosto jisty, ze v tom ukazkovem feedu na zacatku NENI

This is an RSS feed. To subscribe to it, copy its address and paste it when your feed reader asks for it. It will be updated periodically in your reader. New to feeds? Learn more.
RSS address: [nejaky input field]

ale ze zacina

 <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="assets/xml/rss.xsl" media="all"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"><channel><title>Micro-Corner</title><link>http://micro-corner.gilhad.cz/</link><description>Stránky o mikroprocesorech a přilehlé elektronice (since 2019)</description><atom:link href="http://micro-corner.gilhad.cz/rss.xml" rel="self" type="application/rss+xml"></atom:link><language>en</language><copyright>Contents © 2021 &lt;a href="mailto:gilhad@seznam.cz"&gt;Gilhad&lt;/a&gt; </copyright><lastBuildDate>Tue, 05 Jan 2021 06:12:19 GMT</lastBuildDate><generator>Nikola (getnikola.com)</generator><docs>http://blogs.law.harvard.edu/tech/rss</docs><item><title>AVR crosscompile Cobra mk3</title><link>http://micro-corner.gilhad.cz/blog/AVR/2020-09-20-AVR-crosscompile-cobra.html</link><dc:creator>Gilhad</dc:creator><description>&lt;div&gt;&lt;p&gt;Jak jsem rozcházel crosscompile na svém novém počítači podle &lt;a class="reference external" href="http://micro-corner.gilhad.cz/blog/AVR/2019-02-01-AVR-crosscompile.html"&gt;http://micro-corner.gilhad.cz/blog/AVR/2019-02-01-AVR-crosscompile.html&lt;/a&gt; - aneb příprava na další práci.&lt;/p&gt;

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny