Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodaný hacknutý notebook

Ak bude obsahovať eeprom Bios štěnici (plošticu), klávesnica snímač sofistikovane napojené na extra wifi modul s napájaním, jedine deratizácia. Biolit, zaplynovanie proti plazivému hmyzu z čeľade bezobratlých, či živých fosílií z čias prvohôr.
---------------------
Normálne stačí reset Bios, vybratím pecky vedľa cmos, skrat kontaktov s čistou inštaláciou OS so zmazaním nultého sektora pevného disku pred formátom alokačnej tabuľky. (Windows disponuje v príkazovom riadku na ISO nástrojom Diskpart.exe - Clean čím sa absolútne zmaže nultý sektor).

OS chráni SW Firewall nastavený v Interaktívnom režime, ktorý blokuje veškeré pakety IN/OUT okrem užívateľom povolených, užívateľom postupne, manuálne preddefinovaných, ťa zaručene ochráni pred neželaným špicľovaním. Hlavne Firewľall, ktorý dokáže o.i. vymožeností odsledovať pripájanie sa na IP adresy cez nutne otvorené porty 80, 443, tiež IP adresy hosťujúceho svchost plávajúc na vyšších portoch v prípade Windows. Nie je to až také zložité.

V každom prípade sa na šmejdy AV nespoliehaj, necpi ich hlboko do svojho čistého, vyladeného OS, lebo AV bežiac na pozadí systému sú najhoršie zlo.

V prípade kontroly dát cestou AV z bootovacieho ISO pod RAM, typu Sysrescue (Dr.Web live, Eset SysRescue, Kaspersky, Bitdefender) si natiahni do RAM čerstvú virovú databázu a okamžite sa odpoj od netu než spustíš samotnú kontrolu.

Hustýýýý.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny