Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PayPal rada podvod?

Zdravím, tak bych zmínila, že obchod proběhl úspěšně a o podvod se nejednalo. Ovšem thread jsem založila, abych věděla jak situaci rozpoznat a na to jsem musela dojít sama. Vím, že nikdy není 100% jistota. Šlo mi o možnosti v těchto službách.
Pokud např. hrozilo kupci, že by mým stornem přišel o těch 5% za převod, co si paypal bere.. tak už to by asi málokterý podvodník podnikl, pokud by tedy nedisponoval značným kapitálem a věděl, že se mu to dozajista vrátí.
Kdysi jsem, ale četla o nějakém tom statusu platby "pending" a že podvodník peníze potom neodeslal až měl zboží. Tohle očividně tedy nebyl ten případ, kde je taková možnost, že? Můj status byl platba "on hold" tedy zadržena a paypal uvolnil peníze, až kupec potvrdil, že mu balík došel a je v pořádku. Jinak bez tohoto potvrzení by je paypal uvolnil až po 21 dnech, pokud by mu nepřišla žádná námitka do té doby ze strany kupce. Ovšem chvíli jsem byla v nejistotě, když po několika dnech od doručení se nic nedělo (psalo po 1 dni od doručení uvolní peníze) a můj příkaz nešel dát k řešení podpoře, začala jsem být zoufalá a horko těžko si přes anglickou support nápovědu dohledala, jak postupovat k urychlení. Napsala jsem to kupci a ten to doručení na paypalu naštěstí potvrdil a peníze mi to hned uvolnilo. Tak třeba to někomu pomůže.
Tak děkuji za rady a jsem ráda, že vše bylo bez problému. Hezký den

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny