Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Android 10 (One UI 2) - Jak nastavit neomezený počet call logs a sms?

Dobrý den,

Už delší dobu provádím zálohu sms a call logs (na Google Drive) pomocí aplikace SMS Backup & Restore. Už jsem ji jednou použíl a vše se zdálo v pořádku.

Avšak, nedávno se počet call logs dostal na hodnotu 2000 a už se nezvyšuje. Napsal jsem vývojářům aplikace. Zatím mně neodpověděli, ale v nastavení jsem žádné limity ani nic podobného nenašel, takže to pravděpodobně souvisí s Androidem.

Ale, v Androidu jsem nic takového nenašel. Kde to teda můžu zjistit? A lze tuto hodnotu nastavit na neomezenou? (Samozřejmě i u SMS, ale těch je 555 a stále se počet zvyšuje)

Prosím o radu.

Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi bych tuhle otázku uzavřel. Jak jsem napsal na začátku, šlo mně o navýšení kapacity. Pokud to lze… poslední
MichalDM 07.03.2021 12:24
MichalDM

Asi bych tuhle otázku uzavřel. Jak jsem napsal na začátku, šlo mně o navýšení kapacity. Pokud to lze nějak obejít a zvýšit kapacitu zálohy, ale nikoliv telefonu, tak to nechci. Nevím, jak dlouho budu mít tento smartphone, ale momentálně si nechci tvořit větší zálohu, než je jeho možná kapacita. Navíc 2000 je dostačující (nejstarší jsou ještě z prosince 2019) a SMS taky (těch moc nepíšu a nejstarší je dokonce z října 2019 a vlastně ani neznám maximální kapacitu - momentálně 562)

I přesto, děkuji všem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru