Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prokazatelnou občasnou záruční vadu TV opakovvaně servis popírá, bez ohledu na důkazy na videdeozázn

Ano je to zásadní problém v řešení reklamace, protože to může po odpojení od sítě trvat i několik týdnů než se závada projeví. I když se projeví a TV by byla zapnutá, tak ji pokud se na ni v servisu podívá letmo občas, vůbec nemusí zaregistrovat, protože na dobu zpoždění má vliv i střih kamery a nebo změna pořadu na daném kanále.
Aby po krátké době v servisu se závada v řádu několika dnů projevila, by bylo vzácnou náhodou už proto, že se projeví jen někdy a jen na některém kanále. Snad nejčastěji na kanálech Primy, Barrandova a nebo Novy.
Jž jsem hledal na stránkách PHILIPSU nějakou možnost kam se obrátit, ale nic vhodného jsem nenalezl. I když v lednu 2020 jsem v této věci, několik měsíců po koupi s někým z Philipsu na téma závady komunikoval, ale to bylo asi přes napište nám, protože v emailové schránce nemám žádný kontakt
Před dvěma dny, jsem přes kontaktní stránku napsal na ústředí OKAY, odkud mi bylo sděleno, že věc byla předána k vyřízení reklamačnímu technikovi a že to bude trvat delší dobu než věc prověří.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny