Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prokazatelnou občasnou záruční vadu TV opakovvaně servis popírá, bez ohledu na důkazy na videdeozázn

Jestli ještě nemáš účet u PHILIPS tak se zaregistruj (budeš potrebavat výrobní číslo TV) : https://www.philips.cz/c-w/support-home
Po zaregistrování tvého produktu, budeš mít nové políčko "SERVIS" na ten klikni a výplň formular. Při deskripci problému zkus byt co nejvíce jasný a text at není příliš dlouhý.
(jak ti dojde konfirmacni mail o doruceni, tak odpověď od technika dostaneš zpravidla do 24 → 48H)

Nevím v jakém kraji bydlíš, ale zkus zavolat na servis v tvém okrese kde tě navedou na SAV : https://www.philips.cz/c-dam/b2c/suj/cz/support-home/Philips_CZ_workshops_v2.pdf. Jak muzes sam konstatovat, OKEY nabytek v seznamu SAV_Philips nefiguruje.
(nezapomen uchovat dokument z toho OKAY na kterem musí byt datum kdy TV prověřoválo, zodpovědný technik se seznamem testovaných položek , některé jsou predtisklé tak volby mojou byt jen zakrizkovane. Tyto dokumenty vzdy uchovavej, kdyby jsi pak chtel pozadat o nahradu coz byva zpravdila výměna zakladni desky zdrama a podobně " peníze se nevrací ").

PS: Ale podle popisu nemyslim že problem musí pocházet z TV příjmače a problemy s tuning chipy se projevuji jinak.
Stava se to jen u kanalu co maji u audio uvedene AAC ? To ze s eproblem projevuje zpravidla jenu 3 kanaulu taktez nepoukazuje na TV. U tech 3 kdyz se ukaze to zpozdeni zvuku klinkni na volby a porved jemné rucni doladeni.
Minimale nahrej ten posledni Update na klic USB, nach ho nainstalovat (i kdyz posledni verzi mas) a proved Hard Reset (tovarni obnoveni) → a proskenuj TV kanaly znovu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny