Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prokazatelnou občasnou záruční vadu TV opakovvaně servis popírá, bez ohledu na důkazy na videdeozázn

Dobrá den. Dotaz: Jak postupovat v případě, kdy záruční servis opakovaně vydá rozhodnutí, že výrobek nemá vadu, přesto, že vada je na pěti videozáznamech zdokumentována a servisu předem k dispozici.
TV PHILIPS je ještě půl roku v záruce a celých jeden a půl roku vykazuje občasnou vadu, zpožďování zvuku za obrazem až o 19 vteřin, což jsem na jednom z videozáznamů zdokumentoval. V různých dnech, časech a na různých programech jsem v pěti souborech natočil jako důkaz vady v každém z pěti souborů několik ukázek z několika programů. Tyto ukázky jsou k dispozici na přímo spustitelných odkazech zde:
Pátá ukázka:
https://youtu.be/fXrgXolxoOw
Čtvrtá ukázka
https://youtu.be/BI1zee0DGsU
První ukázka (tři nahrávky)zpožděného zvuku u televizoru PHILIPS ze dne 8. listopadu 2020
https://youtu.be/58InkUJk5HM

Druhá ukázka (tři nahrávky)zpožděného zvuku na televizoru PHILIPS ze dne 24. ledna 2021
https://youtu.be/HzJgNCtOA98

Třetí ukázka (4 nahrávky)zpožděného zvuku na televizoru PHILIPS ze dne 25. ledna 2021
https://youtu.be/oXXxATJpAoo

Třikrát byl TV v záruční opravě a 3x se prý vada v televizoru v servisu neobjevila a proto je prý televizor v pořádku. Vada se objevuje nepravidelně až několikrát za týden na některém ze sledovaných programů. Problémem je především její nepravidelnost a fakt, že po odpojení TV ze sítě se delší dobu, v řádu až několika týdnů neobjeví. I když púo poslední návratu ze servisu se objevila již třetí den.
Bez ohledu na vyjádření servisu důkazů o vadě mám víc než dost poraďte jak dosáhnout v této situaci zrušení kupní smlouvy, z důvodu, že ve výrobek nemám důvěru. Moje náklady reklamace jsou vysoké 6x cesta s televizí k prodejci OKAY nejblíže 33 km jen to je 200 km, které v případě neuznání závady mi nikdo neuradil a výsledek reklamací je O.
Prosím shlédněte videozáznamy z YouTube, vžijte se do mé situace a poraďte jak mám postupovat dál.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny