Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lenovo Ideapad Z510 - zvláštní problém

Ahoj, mám zajímavý (teda pro mě) problém:

uživateli se najednou začly divně chovat Windows10 20H2, a to tak, že každé CTRV+V vyhodí do Wordu, Malování, Excelu otisk (Printscreen) obrazovky.

Občas to prý na několik minut přestalo a začlo se to chovat normálně.
Ale nakonec se to vždy vrátilo do tohoto stavu, CTRL+V vždy vykopíruje printscreen obrazovky, ať do CTRL+C naberu co chci.
Dokonce i klávesnice na obrazovce to dělá, a jakákoliv externí usb klávesnice taky.

No, řekl jsem si že to je možná virus, uživatel neměl nic proti reinstalaci komplet, tak boční tlačítko Lenovo OneKeyRecovery a hurá, komplet reinstalace do továrka, W8.1. A dobré, CTRL+C a CTRL+V funguje jak má :-) , ale po připojení na internet za chvilku zase stejná závada!

Takže, říkám si, ten virus je asi nějaký persistentní, asi zalez někam do recovery oddílu, takže fleška s Media Creation Tool zastrčit do vypnutého počítadla, bočním Lenovo tlačítkem pustit a Boot z flešky, smazal jsem všechny oddíly na disku, a instalovat W10. Natáhly se tam desítky a zase CTRL+C a CTRL+V funguje správně. Hurá! jenže, po připojení na wifinu a krátké době, co se dotahaly nějaké ovladače Grafiky a touchpadu atd. tak zase původní závada: CTRL+V vykopírovává (tentokrát jen do Malování, excel a word zatím není) Printscreen obrazovky ]:(

Přiznám se, že dál nevím co zkusit.
Může to být nějaká chyba v ovladači od Lenova? Hardwareová chyba se mi nezdá, poněvadž dokud ten počítač nepřipojím k internetu, tak CTRL+V funguje normálně..
nezažili jste to někdo?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny