Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Příčina a řešení vysokého pingu?

úmyslně dávám odkazy ke stažení free verze inssideru 3.1.2. kdybych si myslel že nejlepší pro všechny je verze s registrací, trial či placená, dám rovnou odkaz na výrobce metageek.

Omlouvám se, ale odkaz, který jste mně poslal nešel stáhnout. A dělal jsem něco jiného, takže mě nenapadlo, že je problém stejně jako u google disku. Opera odtud nechce stahovat soubory a nevím proč. Níže je printscreen softwaru. Jde však o to, že laptop jsem z pracovních důvodů odnesl na místo druhého laptopu, který jsem nezkoušel od té doby, co jsem změnil Channel width = 20 MHz a Channel = 6. Tady zase ta windows aplikace hlásí, že nejlepší je Channel 11.

[]

Pokud budu vycházet z toho, co jsem nakreslil, tak se omlouvám, protože mezera jižně od něj je pouze závěs a hned za ním je po stejné straně relativně nízká skříň, takže by nebylo problém to tam položit bez nutnosti vrtat do zdi. Kabel mám delší, takže by nebyl problém. To mě vůbec nenapadlo, snad by to nikomu nevadilo.

Jenže, taky je třeba zmínit, že ještě v době, kdy jsem měl starý router, tak tu byl známý s vlastním laptopem (o několik tříd lepší) a jelo mu to v pohodě. Takže očividně záleží na wi-fi přijímači.

Jo, a smartphone vůbec neřeším. Uvedl jsem ho jenom proto, aby bylo jasné, že problém není v laptopu. A navíc, smartphone můžete bez problému odnést do jiné místnosti, takže bych to vůbec neřešil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny